Opruimen bij ouderen

Als u wat ouder bent kost opruimen veel energie. Kinderen of andere dierbaren willen u wel helpen maar hebben vaak al een overvol leven en zijn zelf al meer dan druk met werk en gezin. Voor kinderen is het vaak een uitkomst en een fijne oplossing als er iemand is die kan helpen met het opruimen en uitzoeken van spullen bij hun ouder(s).

Misschien gaat u kleiner wonen en moeten er nog veel spullen uitgezocht worden; wat gaat mee en wat niet? Ook kan het zijn dat u het geen prettig idee vindt als uw kinderen of dierbaren al uw spullen nog moeten gaan sorteren en opruimen als u er straks niet meer bent. Misschien niet iets waar u graag bij stilstaat maar ondertussen geeft het wel veel rust als uw huis op orde is. Bovendien voelt het fijner in een opgeruimd huis, is de kans op vallen minder groot en kunt u alles makkelijker vinden. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met me op.

Als je ouders kleiner gaan wonen

Wanneer je ouder(s) of misschien een tante of oom gaat verhuizen, wordt er meestal een beroep op je gedaan om hierbij te helpen. Voor je ouder(s) is de op handen staande verhuizing een hele happening op zich waar veel bij komt kijken. Niet zelden moet er eerst veel opgeruimd en uitgezocht worden voordat er verhuisd kan worden. Dit is vaak een behoorlijke stressvolle en emotionele taak om als oudere alleen te doen. Je wilt graag je ouder(s) helpen maar weet vaak niet waar je de tijd en energie vandaan moet halen of woont misschien te ver weg. Ik kan helpen! Samen zoeken wij uit wat er meegaat naar het nieuwe huis.

Opruimen na overlijden

Na het overlijden van een dierbare komt er een moment dat er opgeruimd moet worden. Dit is niet makkelijk en aan elk voorwerp dat door je handen gaat zit een verhaal of een emotie vast. Je kunt er dan ook als een berg tegen op zien om in je eentje te moeten beginnen met opruimen en uitzoeken van alle spullen.

Vaak ontbreekt het je gewoon aan tijd of misschien ook aan fysiek vermogen om de klus in je eentje te klaren. Ik help je hier graag bij. Samen gaan wij aan de slag en help ik je met keuzes maken. Jij beslist te allen tijde welke spullen bewaard blijven, wat weg mag en met welke spullen je een ander misschien nog blij kunt maken. Er zijn verschillende goede doelen die enorm geholpen zijn met tweedehands spullen. Als alles is uitgezocht en een bestemming heeft gekregen, dan kan het zijn dat het huis verkocht moet worden.

Ik help je graag bij het verkoopklaar maken van de woning. Voor een snelle en succesvolle verkoop is een optimale woningpresentatie heel belangrijk. Ik zorg ervoor dat de woning zo aantrekkelijk mogelijk kan worden gepresenteerd aan potentiële kopers. Ik werk zelf zoveel mogelijk met de al aanwezige meubels, spullen en accessoires.

Meer weten over opruimen bij senioren?

Neem nu contact op!

Organized by Philippine is aangesloten bij