Orde in de chaos van papier

Herken je dit? Schoenendozen vol met paparassen waar wat mee moet? Door het huis heen stapels papier? Lichtelijke paniek tegen de tijd dat de belastingaangifte weer gedaan moet worden? Er zijn 2 manieren waarop ik je kan helpen je administratie te ordenen en een systeem op te zetten dat wel werkt:

1. Coachingstraject:

We gaan samen de stapels paparassen opruimen met behulp van een eenvoudig doch effectief bewezen methode. Ik coach je en leer je hoe je in het vervolg de papieren massa de baas blijft.

2. No fuss-traject:

Ik ruim de stapels papier op, zoek alles uit, orden het en zet een administratie systeem voor je op. Administratie digitaal? Dat is mogelijk! Ik zorg voor een helder en inzichtelijk systeem waar je je zaken snel en gemakkelijk kan vinden. Geen gedoe meer met ordners en papieren maar een overzichtelijk systeem op je computer. Met bijkomend voordeel: meer ruimte!

In 4 stappen is jouw administratie weer op orde!

Stap 1 Alle paparassen en papieren verzamelen
Stap 2 Verwerken en wegwerken van de papieren massa
Stap 3 Afhandelen van papieren waar actie op ondernomen moet worden
Stap 4 Archief methode opzetten en in gebruik nemen

Privacy

Gedurende het traject waarborg ik jouw privacy en ga ik vertrouwelijk om met je gegevens. Ik handel volgens de beroepsethiek vastgesteld door de NBPO (de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers). Kijk voor meer informatie op NBPO.nl

Meer weten over Administratie?

Neem nu contact op!

Organized by Philippine is aangesloten bij