Dag Rommel!

Je hebt op den duur genoeg van te veel spullen in je huis. De kasten en tafels liggen vol. Het liefst zou je een keer flink met de bezem er doorheen gaan. Dingen staan in de weg en je krijgt het gevoel dat je nergens ruimte hebt.
Tijd om aan de slag te gaan en daadwerkelijk op te ruimen!

Er zijn 2 manieren waarop ik je kan helpen;

1. Coachingstraject

Vind je het lastig om te starten of om keuzes te maken? Dan is het coachingstraject een goede methode voor jou. Samen gaan we de uitdaging aan. We gaan gericht en stap voor stap te werk. Ik coach je en geef tips en tricks hoe je het in de toekomst zelf opgeruimd en netjes kan houden.

2. No fuss-traject

Geen tijd om zelf op te ruimen? Ik doe het voor je! Samen bepalen we eerst wat er bewaard moet worden en wat weg kan. Daarna ruim ik voor je op, orden, sorteer en deel praktisch in, terwijl jij je tijd aan andere zaken kan besteden. Ik gooi niets weg zonder te overleggen. Beslissingen over spullen worden altijd door jou genomen.

Privacy

Gedurende het traject waarborg ik jouw privacy en ga ik vertrouwelijk om met je gegevens. Ik handel volgens de beroepsethiek vastgesteld door de NBPO (de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers). Kijk voor meer informatie op NBPO.nl

Meer weten over Opruimen?

Neem nu contact op!

Organized by Philippine is aangesloten bij